Stefana Pintilie

     Despre realitate   

30 octombrie 2008

De vorba cu Florin Piersic


Florin Piersic se întâlneste cu studentii ieseni pe data de 1 noiembrie, ora 15.00, în incinta Ateneului Tătărasi în a VI-a zi de festival studentesc.

În cadrul acestui proiect initiat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR), Aociatia Studentilor Jurnalisti (ASJ) organizează cel mai valoros eveniment cultural al toamnei prin care se va facilita schimbul de opinii, de experiente, intr-o discutie liberă dintre studenti si marele actor al scenei teatrului si filmului românesc, Florin Piersic.

Câteva dintre cele mai importante teme de discutie vor fi: teatrul, filmul românesc si diferenta de perceptie a acestora de la generatie la generatie, vremea studentiei si starea actuală a a celui ce a fost numit „omul cu sufletul pururi tânăr”,Florin Piersic. Acesta va încânta într-o manieră deosebită auditoriul prin prezenta sa carismtică si prin picanteriile, care vor ajuta la înfrumusetarea discursului.Glumele, povetele vor reprezenta doar câteva dintre deliciile pe care studentii prezenti le vor gusta din plin.

În „Studenţiada” nu lipsesc momentele culturale. Studenţii ieşeni vor putea vedea gratuit, timp de o săptămână, piesele de teatru care se vor juca la Ateneul Tătăraşi.

Festivalul „Studenţiada” face parte din programul „Iaşi 600”, susţinut de Primăria Iaşi.

Niciun comentariu: