Stefana Pintilie

     Despre realitate   

27 mai 2009

"Sanatatea e frumoasa"


























As vrea sa va impartasesc una dintre preocuparile mele. In afara de preocuparile pe care le am pentru facultate, familie si prieteni, mai exista ceva, din punctul meu foarte important, la fel de important ca si celelalte: "Sanatatea". Cand spun "sanatate" ma refer la comportamentul alimentar,la beneficiile fructelor si legumelor, la pericolul zaharului, la diete si sport.
Pentru inceput, sa va povestesc despre KANGOO JUMPS - CEA MAI NOUA FORMA DE AEROBIC.
Ghetele de Kangoo Jumps au fost create, initial, pentru recuperarea persoanelor care au suferit traumatisme ale coloanei vertebrale sau ale articulatiilor.
Specialistii spun ca, in timpul antrenamentului de kangoo jumps, arderea caloriilor incepe inca din primele minute. 10 calorii arse in fiecare minut, acesta este rezultatul acestui sport, pe cit de eficient, pe atit de amuzant !

Exercitiile lucreaza fiecare muschi al corpului, dar in special fesierii si abdomenul. Sariturile de cangur topesc celulita, dezvolta forta musculara, mobilitatea, rezistenta, coordonarea miscarilor si simtul ritmului.
Ghetele pentru Kangoo Jumps pot fi folosite pentru alergare, aerobic, fitness, dans, dar si pentru corectarea si prevenirea unor probleme de sanatate.

Niciun comentariu: