Stefana Pintilie

     Despre realitate   

25 noiembrie 2008

10 lucruri pe care le uram la barbati

1 - Cateodata nu-i intereseaza absolut nimic. Tu te ingrijorezi ca nu va mai descurcati cu banii, esti stresata la servici si vrei doar o vorba buna din partea lui, dar el nu are deloc chef sa te asculte. Un exemplu extrem de a-i "cersi" atentia:

"Am facut sex cu el si nu a fost prima data. Nu-ti pasa deloc?"

"Cred ca nu"

"Pentru numele lui Dumnezeu, m-am culcat cu fratele tau!"

"Asta inseamna ca nu mai comandam pizza in seara asta?"

2 - Felul in care danseaza. Sigur, lui i se pare foarte original si are impresia ca toata lumea ii admira tehnica. Nu e chiar asa, dar parca nu-ti vine sa-i spui nimic...
Lasa-l sa se simta bine.

3 - Obsesia pentru lucrurile sale. Sunt unii mai maniaci decat cea mai experimentata gospodina. Nu te lasa deloc sa umblii prin lucrurile lui si se imbufneaza daca indraznesti sa razi de tricoul lui favorit. Nu ne plac nici cei obsedati de curatenie, cei care isi schimba tricoul cand intra in bucatarie (ca sa nu intre mirosul de mancare in el) sau cei care fac scandal cand lasam trusa de machiaj sub oglinda din baie.

4 - Se crede un rock-star. La fel ca si in cazul dansului, nimeni nu e mai bun decat el. Probabil el crede ca a ratat o cariera stralucita in show-bizz si nu rateaza ocazia sa-si etaleze talentul oricunde are ocazia: in dus, cand are castile la urechi, intr-un bar de karaoke.

5 - Barba, barba si iar barba! I-ai explicat de mai multe ori de ce te deranjeaza. Nu e vorba de factorul estetic, cat e vorba de iritatii si roseata care iti raman pe fata dupa ce te saruta. Bineinteles ca in acceptiunea masculina, un barbat nu este un barbat adevarat daca nu are barba! Aici nu se includ cei care sunt mai parosi decat un urs, la ei intelegem ca Mama Natura a exagerat cand le-a atribuit prea multa pilozitate.

6 - Berea cu baietii e sfanta! Glumele si expresiile pe care le folosesc la reuniunea cu baietii nu o sa le intelegi niciodata. Oricat de mult ai incerca sa te integrezi 100% in grupul lui de prieteni, vorbim aici doar de baieti, nu vei putea descifra codul lor secret.

7 - Picioarele lui. Hmmm, in comparatie cu picioarele tale, ale lui par identice cu ale lui Yeti. Probabil e vorba de o mutatie genetica la barbati, astfel incat marea lor majoritate au niste "picioruse" nu tocmai placute.

8 - Tehnica de fotbalist. Daca nu au vrut sa fie cantareti celebri, sigur si-au dorit din tot sufletul sa fie mari fotbalisti. Chiar daca intelegi si tu cate ceva din sportul rege, el tot o ingenua te va crede. Orice discutie cu el cand la televizor este un meci crucial, pentru el, este o misiune imposibila.

9 - Jocurile. Desi a trecut de mult de varsta pubertatii, inca mai savureaza cu placere un joc pe calculator, x-box, wii si alte sisteme. Daca e si in retea, fii sigura ca nu va dormi in pat cu tine pe timpul noptii. Doar are monstrii si soldati de omorat, ca sa fii tu in siguranta, desigur.

10 - Mama lui. Aici intri pe teren minat. Alege-ti bine cuvintele pe care le spui despre ea. Si un lucru insignifiant ii poate parea ca are o tenta malitioasa la adresa singurei fiinte sfinte din viata lui

SURSA: http://femina.rol.ro

Niciun comentariu: