Stefana Pintilie

     Despre realitate   

30 iunie 2009

"Reporter`s center". Enjoy!

Mediafax informeaza ca platforma video YouTube a lansat, o pagina dedicata formarii jurnalistice, numita "Reporter`s center".

Listen:

A murit Magdalena Boiangiu


La varsta de 70 de ani, jurnalista Magdalena Boiangiu a incetat din viata noaptea trecuta.
Cei care nu au cunoscut-o si nu au auzit de numele ei, trebuie sa stie ca a fost redactor la radio, unde a realizat emisiuni de critica teatrala, de teatru radiofonic, culturale si de analiza sociala, dar si secretar literar la Teatrul Bulandra. Din 1990, Magdalena Boiangiu a lucrat in presa scrisa, la ziare precum Adevarul, Lumea, Teatrul Azi, Dilema Veche si Scena. Dumnezeu sa o ierte!

29 iunie 2009

What will you do?

Viata nu e roz.Probleme au fost si sint. Vor mai exista. Repet: viata e asa cum este ea. Viata este cum ti-o faci. Fratilor, trebuie sa invatam sa fim responsabili pentru faptele noastre si totodata, sa ne gandim la consecinte in momentul in care facem ceva. Am primit acest filmulet si nu am ezitat sa nu-l postez.Stiu. E dureros. Foarte crunt.Nu e fictiune, ci doar realitate. Nu stiu ce inima au mamele care fac astfel de lucruri. Nu va mai lasati coplesite de situatie...indiferent care ar fi aceasta. Viata copilului incepe din momentul conceptiei. Daca va place "procedeul", ar trebuie sa va iubiti si copilul.

27 iunie 2009

Punct si de la capat

Mai inteleapta. Mai buna. Mai puternica. Aproape perfecta
Pentru cine va merita cu adevarat.

Intotdeauna cu fruntea sus
Pentru ca oamenii corecti nu au nimic de ascuns :)

26 iunie 2009

N- am

Nu am chef... da, de scris nu am chef. Mai bine ASCULTA:


Andra ft Korekt- colt de suflet
Asculta mai multe audio Muzica



Andra - Femeia @ ByIonutzz
Asculta mai multe audio Muzica

Michael s- a stins din viata

"Moartea a venit pentru a- l relansa in Universul Lumii" (Adrian Paunescu)

In fiecare domeniu exista talente, mai mult sau mai putin apreciate. Regele muzicii pop, Michael Jackson, a murit joi, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

24 iunie 2009

Achtung!



Sursa: sutu.ro

17 iunie 2009

Cea mai fireasca si placuta alegere :)

Se apropie nunta surorii mele Alina.Inceputul lunii septembrie va fi marcat de un eveniment foarte important pentru noi toti, dar mai ales pentru miri :D. Voi vorbi despre domnisoara si cavalerul de onoare. Care este cea mai potrivita alegere? Persoanele pentru aceste roluri importante ar fi ca ambii miri sa aiba frati sau surori. In acest fel, fiecare dintre cei doi miri ar numi pe fratele, sora in rolurile de cavaler/domnisoara de onoare.Este cea mai fireasca si placuta alegere care nu ar determina comentarii si nici nu ar starni sentimente discriminatorii in randul prietenilor dragi. So, cum viitorul sot al surorii mele are un frate pe care il cheama Andrei...este normal ca el sa fie cavalerul de onoare :D, iar eu,desigur, fiind sora miresei, voi fi domnisoara de onoare. Desigur, exista persoane care considera acest luru ca fiind nedrept. Dar sincer....nu vad care e problema. Unii frustrati, altii orgoliosi si ciudosi...iar eu preocupata de hainutele cu care voi fi imbracata. So, have fun! ;))

16 iunie 2009

1+1= 1

Aparentele pot insela. Doar o stire verificata din trei surse iti prezinta adevarul.

Pestisorul auriu

Tocmai am primit de la o cunostinta cateva imagini si imi plac la nebunie:



10 iunie 2009

Cel mai greu e sa te mentii, nu- i asa?

Pentru a scăpa de surplusul ponderal şi a ne îmbunătăţi sănătatea trebuie să scădem rezistenţa la insulină. Cea mai simplă, mai sănătoasă şi mai plăcută modalitate de a scădea rezistenţa la insulină este alimentaţia bazată pe utilizarea indicilor glicemici.
Vezi http://slabestimancand.ro/